O NAMA

BIOIL D.O.O.

Turska kompanija Illa Group osnovala je firmu kćerku pod nazivom Kompanija ‘’BIOIL’’ sa sjedištem u Kotorskom kod Doboja 2015. godine. U septembru 2016. godine kompanija je pokrenula pogon za proizvodnju ulja.

Fabrika prerađuje sjeme suncokreta od koga se proizvodi sirovo (bazno) ulje, dobijeno iz najkvalitetnijih sjemena suncokreta, koje se dalje izvozi. Kapacitet fabrike iznosi 300 tona suncokreta dnevno od koga se dobije 130 tona ulja na dan.

Izuzetna pažnja posvećuje se ulaganju u ljudske resurse. Zaposleni u kompaniji „BIOIL“, osim što imaju priliku da stiču iskustvo u velikom sistemu uz prisustvo stručnjaka koji su iskustvo stekli u velikim stranim kompanijama za proizvodnju ulja, imaju priliku i da stiču nova znanja i vještine na različitim seminarima i radionicama za unapređenje kadrova menadžerskih i tehničkih profila.

Kao društveno odgovorna kompanija „BIOIL“ posvećuje veliku pažnju pitanjima zaštite životne sredine i unapređenju kvaliteta života u široj društvenoj zajednici, pored razvoja novih tehnologija i usavršavanja postojećih, pomno pratimo i najnovije domaće i svijetske zahtjeve za očuvanjem životne sredine. Kompanija u svom proizvodnom pogonu posjeduje i labratoriju za ispitivanje sjemena, gdje se vrše analize modernom tehnologijom.

Cilj nam je da kapacitet proizvodnje povećamo i da svoje poslovanje proširimo kako u Bosni i Hercegovini tako i u zemljama regiona, te da postanemo prepoznatljiva i konkurentna firma koja posluje na tržištu Turske i EU.

AKTUELNO

POČELI SMO SA RADOM

Od Septembra 2016. godine počeli smo sa proizvodnjom sirovog ulja. Naš cilj je što brži napredak i razvoj poslovanja te širenje tržišta. Naši ljudi su osnov našeg uspjeha i mi im želimo pomoći da unaprijede sebe čime će također doprinijeti i napretku fabrike, Kotorskog i čitave Bosne i Hercegovine.

"BIOIL" je moderna kompanija u kojoj se poštuju svi principi savremenog poslovanja i društvene odgovornosti. Posebno smo fokusirani na poboljšanje rezultatata poslovanja kroz unapređenje organizacije rada, permanentno obrazovanje i obuku zaposlenih, uvođenje novih informacionih tehnologija i smanjenje troškova proizvodnje i proširenje proizvodnog programa kroz kreativno osvajanje i razvoj novih proizvoda.

Svojim radom i profesionalnošću želimo da ispunimo sve zahtjeve tržišta . Vršimo stalnu kontrolu i nadzor uz preispitivanje i unapređenje sistema kvaliteta i zdravstvene bezbjednosti proizvoda.

E-KATALOG

KONTAKTI

KONTAKT FORMA

Došlo je do problema validaciju obliku provjerite!
Vezu sa serverom isteklo!
Uspješno poslana!!